Jobdag - 16 maart 2022

Hits: 312

Op woensdag 16 maart 2022 organiseert Vliegbasis Kleine-Brogel een 'Jobdag' , met aandacht voor de vele facetten van het afwisselende leven op de Vliegbasis.

Ben je gepassioneerd door techniek, gefascineerd door gevechtsvliegtuigen? Wil je verscheidene stimulerende, gewaardeerde en gevarieerde banen ontdekken in een buitengewone omgeving? Kom dan naar de jobdag van de 10 Tactische Wing op de vliegbasis Kleine-Brogel!

In samenwerking met het Informatiecentrum Hasselt van Defensie, organiseren we een jobdag op de vliegbasis Kleine-Brogel om de diverse aspecten van onze technische jobs in de verf te zetten.

Het onderhoud van onze F-16 gevechtsvliegtuigen zal worden toegelicht. We zullen jou onze vliegtuigen en boeiende jobs voorstellen. Onze specialisten geven een woordje uitleg over hun opleiding en de specifieke taken en verantwoordelijkheden die ze zowel in Belgiƫ als in het buitenland uitoefenen. Je zal onze site, en een deel van de installaties, bezoeken om een beter beeld te krijgen wat een mogelijke job als luchtvaarttechnicus betekent bij de Luchtcomponent, en specifieker bij ons op de basis.

Je kan van deze gelegenheid gebruik maken om informatie in te winnen over de opleidingen luchtvaarttechnicus, openstaande vacatures, inschrijvingen, en de wervings- en selectieprocedures.

 Inschrijven voor onze JobDag kan enkel door je te registreren via www.kleinebrogelairbase.be

 

Bekijk de foto's van editie 2021 via website Kleine-Brogel Airbase